We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

flexibel leasen

Flexibel leasen

Voor korte of zelfs voor héél korte tijd een auto nodig? Misschien voor maar één project dat gepland staat of een werknemer met een tijdelijk contract? Shortlease geeft u de mogelijkheid om flexibel een auto te leasen. En flexibel betekent bij Shortlease123.nl écht flexibel. De minimale leasetermijn is slechts één maand en daarna is uw contract dagelijks opzegbaar.

Heeft u de auto met spoed nodig? Bij Shortlease123 hebben we veel autoʼs op voorraad, zodat u vaak na het tekenen van uw contract al meteen dezelfde dag in uw comfortabele auto naar uw werk of klant kunt rijden. Immers, tijd is geld! En dat snappen wij maar al te goed.

Goedkoop én flexibel leasen van uw auto

Uiteraard speelt prijs een grote rol bij het leasen van een auto, misschien is het wel dé belangrijkste factor? Daarom hebben we een aantal mooie aanbiedingen om uit te kiezen. Deze actieprijs geldt voor de hele looptijd van uw contract. Zo bespaart u al snel tot honderden euroʼs met deze shortlease aanbiedingen.

Citroën C1 5-deurs
Citroën C1 5-deurs
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 299,- p/maand
Citroën C3
Citroën C3
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 399,- p/maand
Ford Fiesta
Ford Fiesta
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 399,- p/maand
Citroen C4 Cactus
Citroen C4 Cactus
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 429,- p/maand
Volkswagen ID.3 Business
OBV 60 mnd / 10.000KM per jr.
Volkswagen ID.3 Business
Elektrisch, 8% bijtelling
vanaf 495,- p/maand
Ford Focus Wagon
Trendline Business
Ford Focus Wagon
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 499,- p/maand

Kies een auto die bij u past

Zijn uw werknemers veel onderweg naar klanten in de stad? Dan is een kleine stadsauto ideaal! Geen gedoe met grote autoʼs en kleine parkeerplekken. Iets wat uw werknemers zeker zullen waarderen. Zeker als ze de auto alleen zakelijk gebruiken. Als uw werknemers ook privé in hun leaseauto kunnen rijden, dan moet deze misschien weer aan hele andere voorwaarden voldoen.

Het grote voordeel van een flexibel leasecontract is natuurlijk dat u zelfs meerdere autoʼs kunt testen. U zit namelijk minimaal één maand aan uw auto vast, zo kunt u ook goed proberen welke auto nu echt voor u geschikt is.