We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

shortlease bedrijfswagen

Shortlease bedrijfswagens

Zijn uw werknemers veel onderweg naar klanten in hun bedrijfswagen? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat hun ‘mobiele kantoor’ minstens zo comfortabel is als een écht kantoor. Shortlease123 heeft verschillende bestelautoʼs die deze comfort bieden. Denk aan de Mercedes Benz Sprinter, Citroën Berlingo of de Opel Vivaro.

Of u nu op zoek bent naar een bedrijfswagen met een laadruimte van 3m3 of 20m3, er is genoeg keuze waardoor u altijd een auto kunt vinden die bij uw situatie past. Shortlease biedt uitkomst voor bedrijven met een flexibele of seizoensgebonden vervoersbehoefte. Dus uw bestelautoʼs staan dan niet onnodig voor de deur als de auto’s niet meer nodig zijn! U kunt uw bedrijfswagen al vanaf één maand leasen, daarna kunt u uw contract dagelijks opzeggen. Dus het woord ‘contract’ mag het eigenlijk niet hebben. U zit nergens aan vast en er zijn ook geen kleine lettertjes!

Al uw voertuigen in dezelfde uitstraling

Ondanks dat u een tijdelijke bedrijfswagen leaset, betekent dat niet dat u ‘ongezien’ het land hoeft door te rijden. Bevalt uw bestelauto? Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om uw auto te laten bestickeren of beletteren. Zo rijdt u niet ‘ongezien’ door Nederland en kunnen ook uw tijdelijke krachten uw merkidentiteit kracht bijzetten. Zo zorgt u ervoor dat uw gehelen wagenpark van dezelfde unieke uitstraling is voorzien. Daar hoeven uw tijdelijke leaseauto’s geen uitzondering op
te zijn!

De voordelen van een bedrijfswagen shortleasen

  • U bent zeer flexibel; er is geen sprake van contracten met lange looptijden. U betaalt alleen voor de periode waarin u de auto(‘s) nodig heeft. Heeft u de auto niet meer nodig? U kunt uw termijn dagelijks opzeggen. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras!
  • U heeft geen omkijken naar moeilijke administratie. De prijzen zijn inclusief allrisk- en ongevallenverzekering, motorrijtuigbelasting, onderhoud en reparatie, afschrijving en hulp bij pech onderweg. Alles op één overzichtelijke factuur per maand.
  • Met shortlease voor uw bedrijfswagen kunt u uw wagenpark flexibel beheren. Groeit uw bedrijf hard? Dan heeft u in mum van tijd een nieuwe bedrijfswagen in uw bezit. Gaat er een werknemer weg? Dan bent u snel van uw bedrijfswagen af.
  • U beperkt uw financiële risicoʼs door flexibele lease.