Informatie
Offerte

Kia Picanto

Kia Picanto Shortlease
Opties
 • Radio / CD / MP3
 • 5-deurs
 • Airco
 • Bluetooth telefoonvoorbereiding
 • Boordcomputer
 • Centrale vergrendeling
 • Isofix voorbereiding
 • Navigatiesysteem met bluetooth connectiviteit
Omschrijving

Kia Picanto Comfortline Benzine Shortlease


Bent u op zoek naar een compacte en zuinige auto? Dan is de Kia Picanto shortlease echt wat voor u.

De eerste Kia Picanto Shortlease uit 2004 zag er een beetje braaf en onopvallend uit. Maar tegenwoordig heeft Kia een Duitse topontwerper in dienst. Onder zijn supervisie is de Kia Picanto Shortlease best een stoer ogend karretje geworden. Hij is vanaf mei te koop als vijfdeurs, maar in augustus komt er ook een driedeurs versie. De prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen naar verwachting beginnen bij circa € 8000,- en dat sluit mooi aan bij de concurrentie. Je kunt kiezen uit twee benzinemotoren: een viercilinder met 62 kW (85 pk) of een driecilinder met 51 kW (69 pk). Die driecilinder is er ook in lpg uitvoering en die heeft dan een vermogen van 60 kW (82 pk).

Hoe rijdt de Kia Picanto Shortlease


We reden in Korea met de handgeschakelde driecilinder benzinemotor. Die viel helemaal niet tegen. De motor is lang niet zo rumoerig als je van een driepitter misschien zou verwachten. De prestaties zijn redelijk zolang de weg maar vlak is. Zodra er geklommen moet worden is het wel nodig om terug te schakelen als je de gang er een beetje in wilt houden. De versnellingsbak schakelt gelukkig prima. De zitpositie achter het verstelbare stuur is goed en hoewel de stuurbekrachtiging elektrisch is, heb je toch voldoende gevoel in de besturing. Wegligging en veercomfort van de Kia Picanto Shortlease zijn helemaal in orde.

Vraag hier een offerte aan voor de Kia Picanto Shortlease.
Soortgelijke auto's
vanaf 265,- p.m. Benzine, 22% bijtelling

  Kies je ingangsdatum

  Bel mij terug

  Longterm Lease
  Kia Picanto

  Wilt u de Kia Picanto voor een langere periode leasen? Dan kan dat natuurlijk ook! Hetzelfde geldt overigens voor alle andere auto’s die we u hier aanbieden. Bovendien kunt u elke auto helemaal naar eigen wens samenstellen. Daarbij nemen we u zoveel mogelijk uit handen: van offerteaanvraag tot en met de bestelling. Leveren via uw vertrouwde dealer vinden we ook geen enkel probleem.

  Verder lezen