Volvo Shortlease

Filters
Soort
Merken
Formaat
Brandstof
Bijtelling
Budget

Volvo Shortlease

Ben je opzoek naar een Volvo voor 1 of meerdere maanden? Bekijk hier het shortlease aanbod van Volvo.

Vraag binnen 1 stap een offerte aan voor jouw Volvo!

Volvo XC40
Volvo XC40
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 875,- p/maand

Shortlease Volvo

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare auto voor lange afstanden? Zoek niet verder en kies voor Shortlease Volvo voor een onbezorgde tijd in een gloednieuwe Volvo. U bereikt op een veilige manier uw bestemming met één van onze Volvo leaseauto’s.

Volvo modellen in ons aanbod

U vindt bij Shortlease 123 diverse Volvo modellen van sportief tot een complete gezinsauto. Allen met de vertrouwde Scandinavische veiligheidsstandaard. Wilt u profiteren van een lage bijtelling, kies dan voor de Volvo V60 of Volvo XC90, beide hydride plug-in ideaal als u vaker korte afstanden moet rijden. En wat te denken van de Volvo V90, voor die ondernemer die veel op de weg zit is deze automaat een uitkomst. Natuurlijk hebben we bij Shortlease 123 nog meer modellen. Neemt u gerust contact op met één van onze Volvo professionals voor hulp bij uw keuze.

Welke voordelen biedt een Volvo?

Volvo is toonaangevend op het gebied van veiligheid. Alle auto’s zijn zeer solide gebouwd en bieden een zee van ruimte, ook de kleinere modellen. Naast de hoge veiligheidsstandaard rijdt u met een Volvo in een zeer comfortabele auto van hoge kwaliteit voorzien van veel luxe extra’s.

Wat zijn de voordelen van Shortlease 123?

Een Volvo leasen via Shortlease 123 levert u altijd voordelen op. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

– De minimale looptijd bedraagt slechts één maand.
– U kiest uit de nieuwste modellen Volvo.
– U profiteert van een breng- en haalservice.
– Het shortlease Volvo contract is inclusief verzekeringen, onderhoud & reparatie, afschrijving en alarmservice.

Aarzel niet langer, maar neem vandaag nog contact op met de specialisten van Shortlease 123 voor het kortstondig leasen van een Volvo.