We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Shortlease Breda

Shortlease Breda

Woont u in de omgeving van Breda en heeft u op korte termijn tijdelijk een auto nodig? Dan bent u bij Shortlease123 aan het juiste adres! Shortlease123 biedt ondernemers en bedrijven de aantrekkelijke optie om gedurende een korte periode een comfortabele auto te leasen. Shortlease123 staat voor flexibiliteit zónder dat u vastzit aan een langdurig contract. U kunt al een auto huren vanaf één maand. Ideaal als u voor een korte periode een auto nodig heeft. Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Shortlease123 Breda

Wij hebben een ruim assortiment auto’s van vele automerken, zoals Audi, BMW, Renault of Volkswagen. Hiermee kunnen wij u altijd een passende mobiliteitsoplossing bieden. Alle vaste kosten zitten inbegrepen in het leasecontract, zoals een allriskverzekering, inzittendenverzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, onderhoud en ANWB-alarmservice. Het enige wat u nog hoeft te doen is de auto voorzien van brandstof. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan en kunt u direct zorgeloos de weg op. Dat geeft een gerust gevoel!

Op de aanbodpagina treft u een overzicht van het complete shortlease aanbod. U vraagt gemakkelijk en snel een offerte aan voor uw gewenste shortlease auto.

Waarom kiest u voor Shortlease123

In Breda een auto leasen via Shortlease123 levert u altijd voordelen op. Wij zetten onze voordelen voor u op een rij:

  • Wij combineren een gunstige leaseprijs met een flexibele huurovereenkomst.
  • De minimale looptijd van een contract is slechts één maand.
  • U kiest uit een ruim assortiment auto’s met de nieuwste modellen.
  • Voor hulp of advies staan we altijd voor u klaar.

Waarom kiest u voor Shortlease123

De Shortlease gemeente Breda is gelegen in het zuiden van Nederland en is naar inwonersaantal de 9e gemeente van Nederland. Onder deze gemeente vallen de volgende plaatsen: Breda, Prinsenbeek, Bavel, Teteringen en Ulvenhout. Woont of werkt u in regio Breda en heeft u op korte termijn een tijdelijke leaseauto nodig? Kies dan voor Shortlease123 en ervaar zelf het gemak van een flexibel contract en geniet van onze aantrekkelijke prijzen. Voor elk mobiliteitsvraagstuk hebben wij een passende oplossing.

Snel een leaseauto nodig? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor het plannen van een afspraak!