We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Shortlease Den Bosch 

Shortlease Den Bosch Shortlease auto Den Bosch Short Lease Den Bosch huur auto Shortlease

Snel een auto leasen bij Shortlease 123

Woont u in ‘s-Hertogenbosch of omgeving en bent u op zoek naar een tijdelijke zakelijke auto? Shortlease Den Bosch heeft voor ondernemers en bedrijven de aantrekkelijke mogelijkheid om gedurende een korte periode een comfortabele auto te leasen. U zit niet vast aan een langdurig contract, wij staan voor flexibiliteit. Bij Shortlease 123 is het al mogelijk om een zakelijke auto te huren vanaf één maand. Wanneer u zich als ondernemer of consultant laat inhuren voor kortlopende projecten dan is een dergelijke optie uiteraard perfect. Wij staan voor een altijd deskundig en eerlijk advies omtrent de auto die het beste bij u en uw situatie past. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijkt u dan hier ons aanbod.

Vind de nieuwste auto’s bij Shortlease Den Bosch 

Bij Shortlease in ‘s-Hertogenbosch, hier Shortlease Den Bosch genoemd, heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan auto’s. Zo treft u bij ons onder andere de merken Audi, Citroën, Seat en Volvo aan, maar zijn er nog vele andere merken binnen ons aanbod. Hiermee hebben we voor iedere ondernemer een passende mobiliteitsoplossing. Wilt u direct de weg op? Geen probleem want alles is tot in de puntjes geregeld voor u. De benodigde zaken zoals een allriskverzekering, inzittendenverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud & reparatie, afschrijving en ANWB alarmservice in heel Europa zitten allemaal in het leasecontract. U hoeft nergens meer voor te zorgen.

Waarom kiezen voor Shortlease 123? 

In Den Bosch een auto leasen via Shortlease 123 levert u altijd voordelen op. Wij zetten onze voordelen voor u op een rij:

– Wij combineren een gunstige leaseprijs met een flexibele huurovereenkomst.
– De minimale looptijd van een contract is slechts één maand.
– U kiest uit een ruim assortiment met de nieuwste modellen.
– Voor hulp of advies staan we altijd voor u klaar.

Nu zakelijk leasen in Den Bosch

Bent u woonachtig of werkzaam in de regio van ‘s-Hertogenbosch en heeft u op korte termijn een leaseauto nodig maar heeft u niet de behoefte om vast te zitten aan een langdurig contract? Geniet dan van onze aantrekkelijke deals en kies voor Shortlease 123. Geen mobiliteitsvraagstuk zo gek of wij vinden de beste oplossing voor u. Zet uw werkzaamheden succesvol en zonder problemen voort en laat ons u helpen aan de best passende huurauto voor u. Uw vraagstuk over mobiliteit lossen wij graag en zo perfect mogelijk voor u op.

Heeft op korte termijn al een leaseauto nodig? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Shortlease Den Bosch Shortlease auto Den Bosch Short Lease Den Bosch huur auto Shortlease 2