We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

shortlease zakelijk

Shortlease zakelijk

Wilt u zakelijk een auto shortleasen? Dan zit u bij Shortlease123 helemaal goed! Shortlease is ideaal wanneer u zakelijk voor een korte periode een auto nodig heeft. Geen hoge huurprijzen en contracten waar u voor een lange tijd aan vast zit. Shortlease zakelijk is de ideale middenweg. De minimale leasetermijn is één maand en daarna is uw leasecontract per dag opzegbaar, écht shortlease dus.

Met zakelijke shortlease kunt u kiezen uit de nieuwste modellen en in mum van tijd bent u onderweg naar uw klanten in uw nieuwe en representatieve aanwinst. Daarvoor hoeft u niet diep in de buidel te tasten, want u leaset bij Shortlease123.nl een auto tegen een scherpe all-in prijs.

Wanneer kiest u voor zakelijke shortlease?

Shortlease kan in veel situaties een oplossing bieden, waar gewone leasecontracten dat niet kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het leasen van een auto voor een korte periode in verband met seizoenswerk of tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Of misschien heeft u voor een tijdelijk project of evenement wel een aantal extra autoʼs nodig voor korte termijn? U wilt daarna niet vastzitten aan een contract, zonde van uw geld! Shortlease is dan ideaal.

De voordelen van shortlease

  • U heeft geen financiële risicoʼs; u hoeft niet in één keer een flinke investering te doen en omdat wij werken met een all-in prijs komt u niet voor financiële verrassingen te staan.
  • Alles wordt voor u geregeld. De prijs die u betaalt voor een shortlease auto is inclusief een allrisk- en ongevallenverzekering, motorrijtuigbelasting, onderhoud en reparatie, afschrijving en hulp bij pech onderweg.
  • U zit nergens aan vast; de minimale huurperiode is slechts één maand.
  • Uw auto is elke dag opzegbaar na de minimale leasetermijn van één maand.
  • Bij Shortlease123.nl verzorgen wij de breng- en haalservice. Zo kunt u direct in uw nieuwe auto veilig de weg op.

Bekijk ons aanbod

Enthousiast geworden over shortlease zakelijk en wilt u ook genieten van de voordelen? Bekijk dan online ons ruime aanbod of kom langs voor persoonlijk advies van onze experts!