We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Volvo Shortlease

volvo V40 Shortlease Shortlease leasen Volvo lease V40 Short Lease Volvo V40 Shortleasen Volvo V40 leasen

Bent u opzoek naar een Volvo voor een paar maanden? Bij Shortlease 123 kunt u terecht voor uw favoriete Volvo. U kunt al een Volvo short leasen vanaf 1 maand. De Volvo V40 is de meest populaire short lease auto.

Als u op zoek bent naar een goedkope Volvo shortlease auto, dan bent u bij Shortlease 123 op de goede plek.

Kiest u voor de Volvo flexibele shortlease, dan kiest u voor de lage prijzen en de beste shortlease voorwaarden.

Shortlease 123 biedt Volvo lease auto’s op basis van full operational lease. Alle componenten zoals, rente, banden, verzekeringen, onderhoud, reparatie zijn inbegrepen in het lease pakket.

Bekijk ons huidige aanbod via de onderstaande knop, of ga direct door naar de Volvo V40.

Volledige aanbod 

Volvo V40 Shortlease 

Shortlease Volvo 

Volvo is een zweeds automerken. Het Merk is opgericht in 1926.

Volvo Shortlease staat bekend om zijn vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Nog voor er door overheden belangrijke veiligheidseisen gesteld werden nam Shortlease Volvo een pioniersrol op op het vlak van veiligheid. De bekendste veiligheidsuitrusting die is uitgevonden door Volvo Shortlease is de driepuntsgordel. De driepuntsgordel werd in 1959 uitgevonden door Nils Bohlin, een ingenieur bij Volvo Shortlease . De driepuntsgordel wordt gezien als de belangrijkste veiligheidsdoorbraak in de autogeschiedenis, iemand die een veiligheidsgordel draagt heeft 50% meer kans om te overleven dan iemand die geen gordel draagt. Al de huidige modellen van Volvo Shortlease die getest zijn door EuroNCAP hebben 5-sterren behaald.

volvo V40 Shortlease Shortlease leasen Volvo lease V40 Short Lease Volvo V40 Shortleasen Volvo V40 leasen Volvo V40

Toekomst Volvo Shortlease

Volvo Shortlease kiest voor elektrisch. Geen waterstof, geen biobrandstof, maar elektriciteit. Het Zweedse merk gaat alle modellen bouwen op basis van 2 verschillende platformen. De compacte en middenklasse auto’s krijgen het CMA-onderstel. De grotere staan op het SPA-onderstel, dat al gebruikt wordt voor de Volvo Shortlease XC90. De beide platformen zijn zo gemaakt dat er ruimte is voor een accu en elektrische aandrijving.