We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

SHORTLEASE CITROËN

U zoekt voor een tijdelijke periode een Citroën Shortlease? Bij Shortlease 123 kunt u terecht voor uw Citroën Shortlease.

Shortlease 123 biedt een aantal Shortlease auto’s van het merk Seat. Zoekt u een Shortlease Citroën voor 1 maand, 2 maanden of misschien wel 24 maanden? Bij Shortlease 123 kunt terecht voor flexibele shortlease contracten vanaf 1 maand t/m  24 maanden.

Kies uit de volgende modellen van het merk Citroën Shortlease: Citroën C1 ShortleaseCitroën C3 Shortlease, Citroën C4 Cactus Citroën, Citroën Berlingo Shortlease, Citroën DS3 Shortlease

 

SHORTLEASE CITROËN

 

 

 

CITROËN SHORTLEASE

Shortlease Citroën Citroen Shortlease lease short lease leasen Citroën

André Citroën (5 februari 1878 – 3 juli 1935) is de naam van de ingenieur die aan het begin van de twintigste eeuw een Shortlease auto fabriek opricht in Frankrijk. In 1900 verwerft hij in Polen een Russisch patent voor een productiemethode die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren. Voordeel daarvan is de grotere sterkte, grotere precisie (de tanden ‘schuiven’ niet meer), en daardoor lagere slijtage en een lager geluidsniveau. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de dubbele keper in het Shortlease Citroën logo.

De Citroën C3 Shortlease was in 2002 een van de eerste auto’s nieuwe stijl die werd geïntroduceerd, niet lang daarna gevolgd door de Shortlease Citroën C3 Pluriel, de cabrioletversie. De Citroën C5 Shortlease  die daarna werd gepresenteerd, maakt gebruik van hydropneumatische vering in de nieuwste uitvoering. Niet lang daarna werden de C2 en C4 op de markt gebracht. In 2005 werden de C1, een samenwerkingsverband met Peugeot en Toyota, en het nieuwe model C6, het voormalige Lignage project, geïntroduceerd. De Citroën Shortlease C8 is ontwikkeld door PSA (Citroën en Peugeot (807) en de Fiat-groep (Fiat Ulysse en Lancia Phedra). In 2006 werd de Shortlease C4 Picasso gepresenteerd als gezinsauto in uitvoeringen met vijf of zeven zitplaatsen. In oktober 2007 kwam de SUV C-Crosser op de markt. De C5 en de Shortlease Berlingo kregen in 2008 een nieuw uiterlijk, hoewel de Berlingo ook nog steeds in het oude model te krijgen is (Berlingo First). In oktober 2009 kwam de eenvolumer Citroën Citroën Shortlease C3 Picasso op de markt. Een verkoopsucces is de compacte eenvolumer (midi-MPV) Citroën Shortlease C4 Picasso, bestseller in Europa.