We helpen u graag!

Bij Shortlease123 staan we u altijd persoonlijk te woord. Zo helpen we u bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

bmw shortlease

BMW shortlease

Wilt u graag rijden in één van de nieuwste BMWʼs maar niet te diep in de buidel tasten? Dan is BMW shortlease voor u een ideale oplossing. U kunt uw BMW al leasen vanaf één maand.

Vraag binnen 1 stap een offerte aan voor uw BMW!

BMW X1 225XE Hybrid
Nieuw model
BMW X1 225XE Hybrid
Plug-in Hybride / Benzine, 22% bijtelling
vanaf 1.195,- p/maand
BMW 3 Serie Touring
BMW 3 Serie Touring
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 1.049,- p/maand
BMW 520 Touring Executive
EXECUTIVE
BMW 520 Touring Executive
Benzine, 22% bijtelling
vanaf 995,- p/maand

BMW shortlease: voor onbezorgd rijplezier

De BMW is één van de bekendste automerken van de wereld. Of u nu gaat voor een luxe en classy uitstraling of voor een stoere auto; met een BMW heeft u een pareltje in handen waar comfort bovenaan het lijstje staat. U zult de komende periode genieten van onbezorgd rijplezier, voor welke BMW u ook gaat. Bij Shortlease123.nl kunt u onder andere kiezen voor de BMW 1 Serie, BMW 3 Serie en BMW 5 Serie. Er zit dus altijd wel een BMW tussen die past bij uw wensen en situatie.

De voordelen van shortlease

  • Alle bijkomende kosten zijn verleden tijd. De prijs is inclusief een allrisk- en ongevallenverzekering, motorrijtuigbelasting, onderhoud en reparatie, afschrijving en hulp bij pech onderweg.
  • Geen financiële verrassingen; u hoeft niet in één keer een flinke investering te doen en omdat wij werken met een all-in prijs komen er geen extra kosten bij kijken. U hoeft alleen nog maar te tanken!
  • Geen gedoe met administratie; u ontvangt één factuur per maand. U weet precies waar u aan toe bent.
  • Wilt u graag snel in uw nieuwe BMW kunnen rijden? Bij Shortlease123.nl hebben we veel autoʼs op voorraad waardoor u niet lang op uw auto hoeft te wachten.